Digitaal zaken doen met klanten

 

b2b webshop biedt de mogelijkheid om in een digitale omgeving zaken te doen met al uw leveranciers. Inkopers hechten steeds meer waarde aan de manier waarop zij hun baan doen. Ze vinden het vaak makkelijk om alles digitaal op een rij te hebben zodat er veel overzicht is. Niet alleen is het overzichtelijk voor de mensen waarmee u zaken doet, maar ook voor uzelf is het makkelijk in gebruik. U kunt gemakkelijk alle inkoopprijzen, bestelgeschiedenis en bedrijfskredieten inzien en waar nodig aanpassen. Ook is er een mogelijkheid om verschillende accounts aan te maken die bepaalde functies hebben binnen de webshop met toegang tot inzichten.

Hoe verbetert u uw kwaliteiten?

Met een pwa, kunt u ervoor zorgen dat jouw webpagina’s sneller laden. Dit helpt bijvoorbeeld erg veel bij het hoger scoren in de zoekresultaten in zoekmachines. Daarnaast leidt het tot meer conversies en wordt de mogelijkheid offline shoppen ook mogelijk. Ook worden extra functies op tafel gelegd zoals het gebruik van uw fingerprint of uw face ID om te betalen maar ook om in te loggen in uw account. Ook is het sturen van push notificaties hiermee mogelijk. De grootste voordelen zijn dus deze functionaliteiten, maar ook de snelheid in ontwikkeling zal aanzienlijk worden verbeterd. Verder bespaart u op de ontwikkelings- en onderhoudskosten aangezien u uw app maar eenmalig hoeft te ontwikkelen. Dit bespaard ook een hoop tijd en energie. Er hoeft dan niet nog meer geprogrammeerd te worden voor verschillende besturingssystemen. Ook hoeft u geen updates te doen aangezien dit allemaal automatisch verloopt.

Creëer meer opties en resultaten

Door deze functies wordt het beheren van uw bedrijf ineens een stuk makkelijker. U krijgt door deze gemakken een hoop meer tijd om in andere taken binnen of buiten het bedrijf te steken. Ook hoeft u dus niet extra mankracht in te zetten wanneer u uw app wilt laten ontwikkelen voor besturingssystemen waarin uw personeel niet gespecialiseerd is. U kunt uw team op deze manier niet groter maken dan nodig is en uw werknemers weer op andere taken zetten. U bespaart ook een hoop stress omdat uw team niet nog extra cursussen hoeft te gaan volgen. Hiermee behoudt u ook kosten die u weer kunt investeren in andere waardevolle zaken. Ook wanneer u twijfelt over de aanschaf van dit soort software is het handig om van te voren contact op te nemen zodat er advies kan worden gegeven over jouw project. Of omdat uw simpelweg meer wilt weten over de software.