Zonder koeltoonbank kun je niet als je verse waren verkoopt

Heb je een slagerij, een kaaswinkel, een vishandel of een ijssalon? Dan weet je het wel: je hebt een koeltoonbank nodig. Een koeltoonbank is ervoor om je klanten te laten zien wat je verkoopt en om ze een keuze te laten maken. Je kunt in deze koeltoonbank de temperatuur zo instellen dat je waren langer goed en mooi blijven. Sommige zaken kun je nu eenmaal niet zomaar op een plank leggen. Die moeten gekoeld worden bewaard. Je denkt dan al snel aan het vlees dat uitgestald ligt in de slagerij. Ook de bakjes voorgesneden vlees moeten in de koeltoonbank worden gelegd. Je wilt niet dat het vlees slecht wordt of zelfs maar gaat verkleuren. Ook hou je met zo'n koeltoonbank vliegen en andere nare insecten op afstand.

Een koeltoonbank is er in veel verschillende maten

Wanneer je een bed & breakfast hebt en je gasten gekoelde vruchten wilt voorzetten tijdens het ontbijt, dan heb je geen grote koeltoonbank nodig. Je kunt dan prima uit de voeten met een kleiner exemplaar. Je kunt online kijken en precies zien in welke maten de koeltoonbank besteld kan worden. En ja, dat is het mooie. Je kunt een koeltoonbank online bestellen. Deze wordt dan al snel bij jou in je bedrijf bezorgd. De levertijd is over het algemeen een paar werkdagen. Dus ook als je huidige koeltoonbank het begeeft heb je al snel weer een nieuw exemplaar staan.

Heb je een café of een restaurant?

Dan heb je geen koeltoonbank nodig, maar wel een barkoeling. Dat is een koelkast met een glazen deur waardoor je altijd precies kunt zien wat er nog op voorraad is. Dat is wel zo handig. Je kunt deze koelkast zo inzetten dat je klanten er zelf hun drinken uit kunnen pakken, maar je kunt deze koelkast ook onder of achter je bar plaatsen om zo altijd koude drankjes voor het grijpen te hebben.

Wat je ook nodig hebt, je bestelt het online

Je hoeft echt niet in de auto te stappen en meerdere bedrijven te bezoeken om aan je inventaris te komen. Nee, je kunt alles wat je nodig hebt voor jouw (horeca) bedrijf gewoon online bestellen. Dat is wel zo gemakkelijk en het scheelt je heel veel tijd. Je vindt op deze website alles om te koelen, te verwarmen, schoon te maken en voor decoratie. Je kunt alles direct op één plek bestellen. Je hoeft je zaak niet (meer) te sluiten omdat je erop uit moet.